Dolar 32,3366
Euro 35,1967
Altın 2.247,97
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
9°C
Hafif Yağmurlu
Çar 12°C
Per 11°C
Cum 12°C
Cts 14°C

2015 Gelinlik Trendleri

2015 Gelinlik Trendleri

2015’te evlenecek gelinler, yeni yılda yükselişe geçecek gelinlik trendlerini öğrenmeden gelinlik alışverişine çıkmayın!

Tasarımlarıyla, uluslararası üne sahip Özlem Süer, bu yıl gelinlikte kendinden en çok söz ettirecek akımları ve modelleri anlattı.

Viktoryen Gelinler
Her detayında ihtişamın hüküm sürdüğü 19. yüzyılın Viktoryen dönemi, 2015’te kendini gelinliklerde korselerle ve sıkı bellerle gösteriyor. Viktoryen dönemin yansımalarının düşeceği 2015’te, vintage etki kendini kuvvetli şekilde hissettirecek. Bunun yanında neo-romantizm de öne plana çıkan akımlardan olacak.

Yalın ve Mükemmel
Mükemmellik tutkusu olarak da tanımlanabilecek olan perfeksiyonizm bu yıl gelinliklerde! Yüksek kalitenin ve yalınlığın bir arada olduğu minimal detayları taşıyan gelinlikler bu yıl ön planda olacak.

Natürel Romantizm: Doğadan Detaylar
3 boyutlu olarak gelinliklere işlenen çiçek detayları bu yıl ön planda olacak. Bu romantik görünüm, şifonların ve tüllerin hakimiyetiyle pekişecek. Bu yıl, gelinliklerin renklerinde de çeşitlilik söz konusu. Beyazın yanında ekru ve pudra tonlarla da karşılacağız.

Aksesuarlar ise bu yıl olmazsa olmaz. Taç, duvak, saç tarakları, tokaları, şeritler, kurdeleler, dantel detayları, şallar, romantik ayakkabılar ön planda.

Hangi Düğün Mekanında Hangi Gelinlik Tercih Edilmeli?
Ünlü tasarımcı Özlem Süer, mekanın büyüklüğünün ve gelin adaylarına verdiği ilhamın da gelinlik seçimini etkileyeceğini sözlerine ekledi. Kalabalık detaylarda kuyruklu bir gelinlik, görkemli bir duvak önemli bir detay olurken, küçük davetlerde zarif ve kabarık olmayan gelinliklerin tercih edilmesi gerektiğini belirtti.

YORUMLAR

  1. Mediha Cambaz dedi ki:

    Gelinlik’te 2015 trendlerini anlatan güzel bir yazı olmuş, kendi ürettiğim gelinlik modellerinde 2015 modasına uygun olmasına sevindim.